Vi köpte lamellgardiner i Stockholm

Lamellgardiner i StockholmHar du funderat på den typen av gardiner som ofta finns på kontor och i hem som är lodrät istället för de mer klassiska vågräta gardinerna? Alltså att de skyddande ”banden” (också kallade lameller) hänger nedåt istället för i sidled. De kallas för lamellgardiner och är väldigt vanliga här i Stockholm.

Fördelen med lamellgardiner jämfört med t.ex. rullgardiner är att de fungerar väldigt bra som inredningsdetalj. Det är helt enkelt snyggt med lamellgardiner. Vårt kontor i Stockholm fick ett helt nytt liv när vi satte in lamellgardiner. De lamellgardiner vi satte in i Stockholm var i en stark röd färg, vilket skapade en kontrast i rummet mellan inredning och lamellgardin. Det blev väldigt snyggt.

Våra gardiner köpte vi av GSW, en tillverkare av lamellgardiner i Stockholm. Det var en fördel att köpa av en lokal återförsäljare på flera sätt. Dels att det var nära till återförsäljaren men också att vi kunde återkomma med frågor och funderingar. Den goda servicen spelade stor roll i vårt val.

En annan viktig del som spelade in när vi köpte produkterna var att tyget som lamellgardinerna bestod av var utav högsta kvalitet. Det fanns en stor mängd modeller, strukturer och färger i sortimentet, och vi kunde välja och vraka som vi ville.

Vi var faktiskt så nöjda med de gardiner vi satte in i fönstret att vi valde att beställa fler och skräddarsy måtten. Dessa lamellgardiner använde vi som rumsavskiljare, ja det går faktiskt att använda till det också. Det är en väldigt flexibel lösning, och dessutom är det väldigt snyggt. Vill verkligen rekommendera det till alla.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo1/hoteloden.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *