Nya namnskyltar till personalen

För några veckor sedan berättade jag för er att vi påbörjade en process med att ta fram nya skyltar till hotellet. Vi bestämde oss för taktila skyltar då det är en självklarhet att även synskadade personer enkelt ska hitta rätt i hotellet.

Jag blev så inspirerad när jag beställde våra nya skyltar, som förövrigt kommer att vara grå med vit text och vita symboler, att jag igår började fundera på om vi ska beställa nya namnskyltar till personalen.

De namnskyltar personalen har idag är olika då vi inte fått tag på exakt likadana namnskyltar till personalen som börjat under de senaste åren. Det är ju verkligen ett skäl till att byta men man blir hemmablind och har alltid ”viktigare” saker att ta tag i, men som sagt, nu blir det ett lyft kring alla skyltar och då även personalens namnskyltar.

 

Hur ska namnskyltarna se ut?

För att matcha dörrskyltarna jag beställt så kör jag på samma gråa färg med vit text på namnskyltarna, men det jag funderar på är vilken form och material namnskylten ska ha och vilken information som ska finnas med på skylten.

Jag har landat i att vi ska ha med vår logga på skylten, troligtvis längst upp i mitten och att enbart förnamnet på personalen ska finnas med. När vi kommer till formen och materialet så tror jag att vi kommer att köra på en kantig variant i grå metall. Jag var inne på min leverantörs webbplats och hittade där massa inspiration på olika namnskyltar. Det bästa är att de hjälper mig att ta fram en skiss som jag kan godkänna innan jag beställer alla skyltarna.

apple-blank-business-442574

Det lilla extra

När jag ändå är i kontakt med min leverantör så ska jag passa på att beställa konferensbrickor. Vi har fått fler och fler förfrågningar på konferenser här den senaste tiden, vilket är jätteroligt. Jag försöker att skapa en bra helhetsupplevelse här på hotellet och då brukar jag se till att det inte bara finns pennor, block och sådana saker som man räknar med ska finnas i ett konferensrum utan även konferensbrickor (ifall man som ansvarig glömt det), färska blommor på bordet och extra goda kakor. Nu kan jag ju inte vara säker på att det är det som har bidragit till det ökande intresset för hotellets konferensrum men det har ju i alla fall inte skadat.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *