Ansvar och fantasi med Mini Rodini

Mini Rodini barnkläder

Återigen har ett svenskt märke gjort succé på klädmarknaden, den här gången är det Mini Rodini som är i fokus. Mini Rodini gör barnkläder och de ger det med en sådan elegans att hela världens föräldrar fullkomligt älskar dem. Det är den svenska kvinnan Cassandra Rhodin som ligger bakom Mini Rodini. Hon är en illustratör och hon är grundaren av märket. År 2006 var året då allting startade så i år firade märket 10 år. Tänk vad långt man kan komma på bara ett decennium.

En hyllning till fantasin

Barnkläderna har hyllats för sina fantastiska illustrationer. Mini Rodini beskriver sina kläder och dess illustrationer som en hyllning till fantasin och till barns upplevelse om att ingenting är omöjligt. Kläder ska passa personligheter och vad är då inte bättre än att ta barnens lekfulla sinne för att forma deras kläder. När barn har på sig barnkläder från Mini Rodini så bidrar det till barnens egna lekar och känsla.

Kvalitet och ansvar

Men det är inte enbart illustrationerna som gör Mini Rodini så speciellt. Barnkläder utan hög kvalitet och slitstyrka är bortkastade pengar. Om barn ska kunna leka fritt i sina kläder så kräver det att de tål både de ena och det andra. Eftersom kläderna håller längre behöver de inte bytas ut lika ofta, vilket är mycket skonsamt mot miljön. Ansvar för miljön är något som Mini Rodini tar på största allvar. Därför är alla barnkläder gjorda av ekologiska varor. Detta är bra för miljön, för de som arbetar med kläderna och för barnen som har på sig dem.

Barn är livet

Att välja kläder till sina barn kan ibland vara svårt. Man vill välja rätt på så många olika sätt att man ibland går vilse. Det är viktigt att man tänker på de delarna som Mini Rodini gör. Därför rekommenderar vi starkt att i fortsättningen satsa på Mini Rodini.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo1/hoteloden.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *