Garderobsinredning och positiv känsla i hotel

Hur ofta när du är ute och reser bor du på hotell? Antagligen har du haft olika erfarenheter och föredragit vissa hotell över andra. Har du vid de tillfällena reflekterat på varför vissa vistelser är bättre än andra? Det finns självklart många olika faktorer som påverkar och de uppenbara är saker som storlek, kvalitet, utsikt och liknande. Det finns dock en sak som gör att hotell på samma prisnivåer skiljer sig och det är personlighet. Många hotell kan kännas sterila även om de har bra kvalitet. Vi uppskattar alltid en lite mer personlig inredning.

Garderobsinredning

En av de lättaste och billigaste sätten att få en mer personlig känsla i hotellrum är att skapa egen garderobsinredning. Att skapa mer innovativa och personliga garderober är inte längre samma kostnad som det var för ett antal år sedan och det kan ge en bättre rummet en bättre känsla. I jämförelse med att anställa experter för att designa rum är det mycket billigare. Ett av de lättaste sätten för hotell att driva bort kunder är att ha tråkiga och enformiga rum. Anpassad garderobsinredning är ett enkelt tillvägagångssätt för att undvika det problemet.

Ett ytterligare fördel med anpassad garderobsinredning är att du kan få mer anpassade rum för besökare. En affärsresande har andra garderobsbehov än en barnfamilj, utnyttja det och gör det till en fördel över dina konkurrenter.

Hotell kräver ett modernt tankesätt

Ett annat otroligt lätt sätt att förbättra känslan av hotellrum är genom att tapetsera väggarna med positiva färger och mönster. Visserligen låter detta som ett otroligt uppenbart tips men det är förvånansvärt hur många hotell som inte följer det. Tyvärr har många hotell ett gammaldags tankesätt där de fokuserar för lite på kundernas upplevelse när de anländer till hotellet. För många hotell bryr sig mer om marknadsföring och att locka kunder utan att förstå att kundupplevelsen nu är en viktigt del av processen. Nästan alla kunder undersöker hotell innan de gör sina val nu för tiden och positiva recensioner är då ett krav.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *