Eva Solo till alla anställda på Oden

eva soloNär det kommer till företagspresenter och annan presentreklam rekommenderas starkt Eva Solo och deras produkter. Det finns många anledningar till att eva solo är ett sådant bra alternativ, men den största anledningen är att kvaliteten är hög. För om det är någonting som är viktigt när man använder sig av produkter i sin marknadsföring så är det att produkterna har hög kvalitet.

Men det är inte bara kvaliteten som är hög hos produkter från Eva Solo. Eva Solo skapar design och stilrenhet vilket är mycket omtyckt hos människor. Produkterna har en enkelhet över sig där inget onödigt finns att hitta. Enkelhet, smidighet, stilrenhet, design, funktionalitet och kvalitet är några saker som kännetecknar produkter från Eva Solo.

Eva Solo är ett dansk företag som skapar allt ifrån köksprodukter till lampor. Deras mål är att heminredningen hos människor ska vara stilren och full av smarta funktioner som förenklar vardagslivet för människor. Produkterna ska hjälpa till att förhöja känslan i ett rum vilket gör dem användbara i mindre mysiga rum så som arbetskontor.

Även om Eva Solo gör produkter som är alldeles för fina att ge ut som give aways eller på annat håll användas i syfte att marknadsföra sitt företag så är de ett perfekt alternativ som företagspresenter till anställda inom företaget. Det finns inte många som inte hade blivit glad över en present från Eva Solo. Om ni som företag letar efter presenter att ge ut till anställda, kanske inför julledigheten, så bör ni absolut kolla upp Eva Solo. Leta då efter en återförsäljare som kan hjälpa er med större beställningar.

En absolut favorit av alla de produkter som Eva Solo erbjuder är deras SmartMat. Det är ett riktigt stilrent grytunderlägg som också fungerar som hållare för smartphones eller surfplattor. Perfekt när du ska läsa recept samtidigt som du lagar maten. Detta är ett klassiskt exempel på hur Eva Solo blandar design med funktionalitet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *