Dörrskyltar sticker ut ur mängden

dörrskyltar från recognusÄr du trött på de här tråkiga namnskyltarna som sitter på brevinkastet? A.Andersson står det med tråkigt, platt typsnitt. Samma på varje dörr i hela lägenhetskomplexet. Där sticker du inte från mängden direkt, eller hur?

Men lösningen är lika briljant som den är enkel! Köp din egen dörrskylt. En dörrskylt som ser unik och personlig ut. På webbplatsen Recognus finns inte bara dörrskyltar utan ett helt sortiment av olika skyltar. Det var där jag beställde dörrskylt till min lägenhet. Servicen var väldigt bra och jag fick det precis så som jag ville ha det.

Det är nu i efterhand jag har börjat fundera på vad det var med Recognus dörrskyltar som jag föll för. Det fanns ju massor med olika webbplatser som sålde dessa skyltar. Och jag funderar på vad som hade hänt om jag inte fått dörrskylten så perfekt som den faktiskt blev.

Det är sällan man stannar upp och funderar över ett köp. Kanske borde man göra det oftare, bara titta på sin produkt och vara tacksam över hur bra det blev. Företag och återförsäljare får alltid höra när någonting inte gått som det ska eller en produkt är fel på något sätt. Jag är ganska övertygad över att en återförsäljare sällan får höra ett tack eller positiv feedback efter ett köp. Det är klart det händer, men jag tror inte det är många procent som gör det.

Det är mitt syfte med det här blogginlägget. Jag vill visa min tacksamhet emot Recognus och deras fantastiska medarbetare och kundservice som jobbar med att deras kunder ska få perfekta dörrskyltar helt enligt sina önskemål.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *