De perfekta skjortorna att ta med på resan

Den svenska skjorttillverkaren Eton lanserade tidigare under året sin nya kollektion Unbuttoned, avslappnade skjortor som passar för alla tillfällen. Helt enkelt den perfekta skjortan att ta med resor, speciellt om du reser i tjänsten.

Skjortorna i kollektionen Unbuttoned är tillverkade i samma strykfria tyg som Etons klassiska skjortor i Eton Collection, de som tidigare hette Red Ribbon. Det som dock skiljer Unbuttoned från de övriga är den något mer avslappnade designen, som passar både för en dag på kontoret, kundmöten, restaurangen eller ett skönt häng i hotellbaren.

Skjorta från EtonDet finns flera snygga och bra exempel på de mångsidiga skjortorna i kollektionen Unbuttoned. Vi har valt ut tre stycken som alla är en bra vän att ta med sig på resan.

Ett av dem är den marinblå skjortan med blommönster som ni ser på bilden här intill. En elegant skjorta i Italien-vävt poplintyg med stilfulla detaljer, som passar perfekt oavsett vilket tillfälle du vill använda den till. Kragen i stilen Extreme Cut Away passar bra oavsett om du vill addera en slips eller inte till din skjorta.

Skjorta från EtonI den här kollektionen finns det också flera kortärmade skjortor, något som Eton inte haft så mycket av tidigare. Till höger ser ni en snygg kortärmad skjorta med rutigt mönster, som är ett klassiskt val för den som vill ha en avslappnad look. Tillsammans med favoritjeansen är den här skjortan ett väldigt praktiskt val att ta med sig på resan och som ger skjortbäraren en modern look. Skjortan är i passformen slim fit och med kragen button down.

För den som vill ta ut svängarna ännu mer finns givetvis skjortor med ännu tydligare mönster. Ett exempel på det är skjortan i blommönstrat poplintyg, som ger skjortaSkjorta från Etonn en lekfull twist. Den här skjortan passar perfekt under en linnekostym och rätt buren skapar den en kraftfull kombination av starka färger och unikt mönster.

Alla olika passformar som Eton erbjuder, det vill säga Classic, Contemporary, Slim Fit och Super Slim Fitt, finns representerade bland skjortorna i kollektionen Unbuttoned. Så därför kommer alla kunna hitta en skjorta som passar just för dig. Vi kallar som sagt Unbuttoned-skjortorna för den perfekta typen av skjorta att ta med på din kommande resa och hotellvistelse. Istället för att packa en typ av skjorta till mötet och en till kvällen räcker det med Unbuttoned till alla tillfällen på din resa!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *