Bordsskyltar

Bordsskyltar är ett perfekt sätt att skapa en personlig stämning på evenemang som företagsfester eller bröllop. Korrekt använda är bordsskyltar en perfekt inledning på ett samtal – naturligtvis inte om skyltarna i sig, utan om personen bakom namnet.

Många bröllop och fester är det som jag har varit på där allting har inletts med att bordsgrannen läser mitt namn och sedan frågar var det kommer ifrån eller vem jag är. Nu ska jag inte hävda att bordsskyltar är det enda sättet att starta samtal på, men faktum är att de kan vara isbrytaren som får din bordsdam (eller bordsherre) att öppna upp sig tillräckligt för att våga starta en konversation.

Bordsskyltar finns naturligtvis i en mängd utföranden, allt från billiga, hemmagjorda bordsskyltar i papper till dyrare bordsskyltar i stansad metall (företrädelsevis i ädla metaller). Gemensamt för alla är att de skapar en känsla av exklusivitet.

Vill du därför se till att dina gäster känner sig extra hemma på nästa tillställning, se då till att ordna med bordsskyltar så att var och en får känna sig lite extra lyxig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *