Halloweentips från Hotel Oden

halloween_Hotel_OdenI stundande Halloweentider så vill vi här på Hotel Oden komma med lite tips på hur ni där hemma kan spetsa till tillvaron lite och förhoppningsvis höja mysfaktorn några steg. Här i receptionen samt i restaurangen har vi valt att sätta upp dekorationer som våra gäster kan uppleva och som vi verkligen hoppas fångar Halloweenkänslan. Vi har börjat dekorera med urgröpta pumpor och lyktor samt läskiga skelett och mindre kreationer som vi känner ger lite mer liv till hotellet.

  • Tänk på att försöka få belysningen att hamna i centrum, speciellt i dessa tider då dagsljuset försvinner så väldans snabbt. Lyktor med antingen elektriska värmeljus eller levande ljus är en riktigt bra början för att få start på Halloweenstämningen.
  • Det kanske enklaste sättet att säkerställa lite kuslighet kan vara att hänga ett lakan över en uppfäst ballong för att skapa ett spöke. Kanske är ert spöke en av de välvilliga, eller vill det kanske skrämma bort ovälkomna gäster? Här på hotellet så kan vi garantera att det bara finns välvilliga spöken.
  • För den som har tålamodet och orken så kan urgröpta pumpor bli en riktig hit. Rita fram ert egna mönster eller från en mall och sedan är det bara att sätta igång att gröpa. Prova er fram med elektriska värmeljus eller riktiga levande ljus.
  • Skapa fladdermöss genom att klippa ut några i svart papper och fäst dem antingen i fisklina eller på blompinnar som målas i en mörk färg för att smälta in. Dessa fladdermöss kan eventuellt dekoreras med självlysande färg för att höja effekten ytterligare.
  • Pyssla gärna med era barn eller närstående och skapa era egna kreationer. De behöver inte följa någon mall, skapa någonting som ni tycker är lite läskigt eller väldigt roligt som kan passa in på Halloweentemat.

Vi på Hotel Oden vill önska er alla därute i höstmörkret en riktigt trevlig Halloween. Ta hand om varandra och var på utkik efter spöken på rymmen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *